Otevřená věda aneb jak se dostat do povědomí nejenom veřejnostiOpen science, or how to become known not only for general public

Ota Kéhar  |  19. 11. 2012  |  cs en

Projekt Otevřená věda aneb popularizace přírodovědných a technických oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti si klade za cíl vytvořit systematický rámec podpory pro zajištění kvalitních lidských zdrojů pro českou vědu a výzkum. Pojďme podporovat systematickou práci se studenty a žáky v oblasti seznamování se s vědou a výzkumem, nabízet a lektorovat studentské vědecké stáže a vzdělávat pedagogy. Vše budeme podporovat popularizačními aktivitami v regionech a vytvořením sítě popularizátorů. Více na www.otevrena-veda.cz.Project Open science, or popularization of nature science and technical fields, communications of research and development with public wants to create systematic framework to ensure human resources for Czech science and research. Let’s work with students in systematical manner, let’s introduce them science and research, let’s educate teachers. We will also create network of propagators. More on http://www.otevrena-veda.cz.

Hodnocení

Hodnotit články mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Komentáře
Komentáře jsou k dispozici pouze registrovaným a přihlášeným uživatelům.

Vytištěno ze stránky projektu Školská fyzika (sf.zcu.cz/cs/2012/3/8-otevrena-veda-aneb-jak-se-dostat-do-povedomi-nejenom-verejnosti?mobil=0)
Nahrávám...